Het begint met motivatie

Hi, mijn naam is Yannick en ik wil je graag begeleiden om een gezondere, fittere en sterkere versie van jezelf te worden. Ik ben onder andere opgeleid als gewichtsconsulent en al meerdere jaren actief in de fitnessbranche. In mijn werk is voeding en sport dus een belangrijk onderdeel. Het klinkt zo simpel: door gezond te eten en voldoende te bewegen ga je naar een verantwoord gewicht. Je voelt je fitter en zit beter in je vel. Maar ja, het is makkelijker gezegd dan gedaan.

Het begint met motivatie, daar ben ik van overtuigd. Een aantal jaar geleden ervaarde ik zelf wat het effect is van een gezonder voedingspatroon in combinatie met sport. Door voeding en lichaamsbeweging in balans te krijgen, de knop in m’n hoofd om te zetten, werd ik energieker en voelde ik me top. Maar dan komt de échte uitdaging. Want hoe hou je die nieuwe ‘way of life’ vol?  Inmiddels is deze lifestyle mijn eerste levensbehoefte. Die van jou straks ook?

Daar wil ik samen met je aan werken! Afhankelijk van jouw doelstelling starten we met het maken van een persoonlijk begeleidingsplan waar we samen gaan kijken wat aansluit bij jouw praktijksituatie. Het moet namelijk wel vol te houden zijn, dat is waar het om gaat. In mijn eigen sportschool en praktijkruimte werken we met diverse oefeningenschema’s. Hoe en wat precies hangt helemaal af van jouw situatie. Want ieder lijf is anders.

Zie ik je binnenkort?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Partners

SterkFit werkt nauw samen met Teamfysiotherapie.